Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز ، با تغییر نام خیابان جهان‌پهلوان تختی تعدادی از قهرمانان سابق و حال حاضر کشتی ایران با ارسال نامه‌ای به فرماندار تهران نسبت به مصوبه شورای شهر تهران واکنش نشان دادند آن‌ها در نامه خود  درخواست کردند از جایگاه غلامرضا تختی حمایت کرده و مخالفت خود را با مصوبه شورای شهر مبنی بر حذف نام جهان‌پهلوان غلامرضا تختی از خیابان فرعی منطقه یک شهر تهران و جایگزینی نام جلیل شهناز  اعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها  خواستار شدند امکان نام‌گذاری معبر مناسب‌تری، به نام جلیل شهناز فراهم شود.

اخبار اجتماعی - علیرضا کریمی، قهرمان مسابقات کشتی آزاد در بازیهای آسیایی با انتقاد از تغییر نام خیابان جهان پلوان تختی به نام استاد جلیل شهناز به «افکارنیوز» می‌گوید: « در اینکه استاد جلیل شهناز از هنرمندان به نام کشور بوده‌اند شکی نیست اما نباید نام خیابان جهان‌پهلوان تختی توسط شورای شهر تغییر نام پیدا می‌کرد.»

این کشتی‌گیر بابیان اینکه تغییر نام خیابان‌های شهر تهران از نام شهدا و جهان‌پهلوان تختی کج سلیقه‌گی مدیریت شهری را به نمایش گذاشته است، گفت: « اگر مدیریت شهری قصد تغییرنام خیابان های شهر را دارد باید خیابان‌های بی نام و نشان که به نام بزرگان و شهدا نیستند را تغییر می داد مثلا خیابان های که به اسم گل و اشیا هستند.»

کرمی با تأکید بر اینکه با این اقدام مدیریت شهری برای تغییر نام خیابان جهان پهلوان تختی مخالف است، گفت: « در نامه اعتراضی این موضوع را به مدیریت شهری تهران انتقال داده ایم چرا که تختی یکی از کشتی گیران بنام کشور است و به غیر از مردم و جامعه ورزشی حامی دیگری ندارد.»

قهرمان مسابقات کشتی آزاد در بازیهای آسیایی با انتقاد از مجوزهای که به مدیریت شهری برای تغییر نام خیابان‌ها داده می‌شود گفت: « تختی به عنوان یکی از اسطوره‌های این مرز و بوم است و بعد از تغییرنام خیابان جهان پهلوان تختی با اعتراض خودجوش مردم و کشتی گیران همراه بودیم وبه نظرم این اقدام مدیریت شهری تهران نادرست است و بی‌سلیقه‌گیری آن‌ها را نشان می‌دهد.»

محمدجواد حق‌شناس، عضو شورای شهر تهران در اعتراض نامه برخی از کشتی‌گیران به فرمانداری در مورد حذف نام تختی از یکی از خیابان‌های پایتخت معتقد است که «خیابان‌ها و معابر زیادی در پایتخت به نام غلامرضا تختی نامگذاری شده است و تغییر نام خیابان به جلیل شهناز به علت تکراری بودن نام خیابان‌‌ها است.»

این در حالی است که علیرضا رضایی، نایب قهرمان المپیک و دارنده مدال برنز کشتی آزاد جهان درباره دلیل شورای شهر تهران برای تغییر نام خیابان تختی، می‌گوید: «اینکه بگوییم معابر زیادی به نام جهان پهلوان تختی وجود دارد و به همین خاطر بخواهیم نام خیابانی که به اسم او است را تغییر دهیم، دلیل قانع کننده ای نیست. معابر متعددی به نام افراد شاخص زیادی وجود دارد اما آیا نام آن معابر را هم تغییر داده اند؟ زیاد بودن نام معابر در تمامی شهرها به نام جهان پهلوان تختی، جایگاه والای او را نزد جامعه نشان می دهد و ما باید این الگو را برای جوانان و ورزشکاران خود حفظ کنیم.»

پیش از این حذف عنوان شهید از سطح معابر پایتخت با واکنش‌های فراوانی از سوی شهروندان همراه بود هرچند که شهردار تهران مدعی شده بود که «در هیچ تابلویی  عنوان شهید حذف نشده است و به دلیل انتخاب سریع مسیر متن تابلو‌ها کوتاه‌تر شده است». اما حساسیت مدیریت شهری به نام‌های خیابان‌های تهران در حالی  شدت یافته است که بسیاری از شهروندان تهران نسبت به عملکرد ضعیف مدیریت شهری در خصوص آلودگی آب و هوا، مشکلات حمل و نقل شهری و ترافیک سنیگن تهران و بوی نامطبوع در این شهر معترض هستند.

 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران مدیریت شهری معابر پایتخت نام های خیابان های تهران شورای شهر تهران شهر تهران تغییر نام خیابان های تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۵۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت

معاون شهردار تهران گفت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا ۳۰ هزار میلیاردی را نیز محقق نماید و این امر نشان دهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکا یک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی نظیر بود.


وی افزود: بی تردید تامین منابع ۱۰۴ همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.


فروزنده با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی اظهار داشت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.


معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال ۹۶ مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است، سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم اقدام ارزشمندی نزدیک ۲۰ همت واریز و برداشت انجام دهیم همچنین بر اساس ماده ۱۳ و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک ها، بدهی‌هایی را که از سال ۸۵، ۸۸، ۹۱ و ۹۲ باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و مردم شهر متضرر می‌شدند؛ بخشی را تسویه و حدود ۵۰ درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.


معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت:همت ما بر این بود که با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویداد‌های فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوبی در بخش عمران داشته باشیم.


وی افزود: در بخش هزینه‌ای ۲۶ هر ماه حقوق را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم، در زمینه سرمایه‌ای نیز نزدیک ۶۴ هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرما یه‌ای پول تزریق کردیم، در بحث مالی نیز نزدیک ۲۰ تا عملیات انجام شد و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.


معاون شهردار تهران ادامه داد: بطور تقریبی ۸۵ در صد منابع جهت کار‌های سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد، و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است، این قدام به درستی نشان دهنده کارآمدی است، کارآمدی یک مجموعه به این معنا است که ضمن تامین منابع لازم بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.


فروزنده گفت: برخی مخالفین برنمی تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی جهت می‌گویند کارآمدی نیست، کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن ها، خرید اتوبوس، برقی سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویداد‌های بزرگ و فرهنگی مانند (اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی ها، ایام ماه مبارک رمضان و...) که مورد تشویق مردم قرار بگیری، این یعنی کار آمدی، کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمتی انجام دهید.

دیگر خبرها

  • دو نماد شهری تهران تغییر رنگ می‌دهند
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • واکنش رسول خادم به تغییر نام ورزشگاه تختی به لُرآرنا
  • عکس | واکنش رسول خادم به تغییر نام ورزشگاه تختی به لُرآرنا
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین