Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، صدها ملوان نیروی دریایی آمریکا دیروز دوشنبه هم به مقابله با آتش ناو «یو اس اس بونهام ریچارد» که شامگاه یکشنبه دچار حریق و انفجار شد، ادامه دادند و این در حالی است که با گذشت دو روز همچنان آتش‌سوزی در آن ادامه دارد. به نوشته روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» این یکی از بدترین آتش‌سوزی‌هایی است که تاکنون یک کشتی جنگی آمریکایی را خارج از میدان جنگ در بر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 
آتش، دکل جلوی کشتی را ویران و به گفته مقامات نیروی دریایی آمریکا در زیر کشتی جهنمی ایجاد کرده که درجه حرارت آن به ۱۰۰۰ درجه فارنهایت (حدود ۵۳۸ درجه سانتیگراد) می‌رسد.   تعداد مجروحان این حادثه ۵۹ نفر شامل ۳۶ ملوان و ۲۳ غیرنظامی اعلام شده است. این افراد به دلیل جراحاتی مثل در معرض حرارت شدید قرار گرفتن و استنشاق دود تحت درمان قرار دارند. حالا توجهات به سمت سرنوشت این کشتی و تاثیر دود غلیظ ناشی از سوختن آن بر جوامع نزدیک پایگاه «سن دیگو» معطوف شده است. به نوشته رسانه‌های آمریکایی، آتش ویرانگر و گسترش سریع آن بزرگترین تهدید علیه کشتی‌های جنگی حتی خطرناک‎تر از اژدر و موشک دشمن محسوب می‌شود و به همین دلیل همه کسانی که به خدمت نیروی دریایی آمریکا درمی‌آیند تا حدودی آموزش‌های آتش‌نشانی می‌گذرانند. دریابان «فیلیپ سوبک» سخنگوی نیروی دریایی آمریکا در اقیانوس آرام گفت که به دلیل تجمع آبی که برای خاموش کردن آتش مورد استفاده قرار گرفته در یک طرف کشتی، این ناو در حال کج شدن به آن سمت است. وی افزود آتش به همه قسمت‌های بیرونی کشتی آسیب زده اما در خصوص خسارات وارده به بدنه کشتی جواب صریحی نداد.   تعداد بازدید : 1 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   او در پاسخ به سوالی درباره این که آیا می‌توان این کشتی را نجات داد گفت در حال حاضر همه اقدامات ممکن در حال انجام است و فعلاً خاموش کردن آتش در اولویت است، بعد از آن می‌توان درباره این که این کشتی باز هم قابل استفاده است یا خیر تصمیم‌گیری کرد.   اداره کنترل آلودگی هوای شهرستان سن دیگو در جنوب غرب ایالت کالیفرنیا در خصوص دود غلیظ برخاسته از کشتی که تا ۲۵ مایل آنطرف‌تر به مشام می‌رسد، برای سلامتی ساکنان منطقه هشدار داد.
 

سوبک دیروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد آتش ابتدا حدود ساعت ۸ و ۳۰ در انبار پایینی کشتی گزارش شد. به گفته وی، احتمالاً انفجار بعد از آتش‌سوزی در نتیجه جریان هوا بر اثر فشار بیش از حد هنگام داغ شدن محفظه (انبار) بوده است.   رئیس آتش‌نشانی سن دیگو هم به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته این کشتی ممکن است چند روز در آتش بسوزد. او درباره جزئیات سانحه روز یکشنبه گفت انفجار به محض خروج سرنشین‌های کشتی از آن اتفاق افتاد.
بنابر گزارش‌ها، در این کشتی جنگی که هنگام حادثه در پایگاه نیروی دریایی آمریکا در سن دیگو، جایی که خانه آن محسوب می‌شود، تحت مراقبت‌های معمول قرار داشت، حدود یک میلیون گالن سوخت و مقادیر قابل توجهی مهمات وجود دارد.   یو‌اس‌اس بونهام ریچارد از نوع کشتی‌های تهاجمی است که با آن می‌توان تجیهزات و نیرو جابجا کرد و همچنین قابلیت برخاستن و فرود بالگرد، استقرار قایق‌های کوچکتر و وسایل نقلیه آبی‌خاکی را دارد. آخرین بار از این کشتی برای این منظور در سال ۲۰۱۸ استفاده شده بود.   به گفته کارشناسان، به دلیل گذشتن ۲۳ سال از عمر این کشتی، آتش می‌تواند بسیار مخرب عمل کند، بخصوص اگر به موتورخانه و سایر فضاهای تنگ که در آن‌ها ماشین‌آلات قرار دارند، نفوذ کند.   پایگاه سن دیگو، دومین پایگاه بزرگ کشتی‌های نظامی نیروی دریایی آمریکاست که در شهر سن دیگو در ایالت کالیفرنیا قرار دارد. این پایگاه همچنین پایگاه اصلی ناوگان اقیانوس آرام نیروی دریایی آمریکاست که در آن بیش از ۵۰ کشتی نظامی وجود دارد. این پایگاه دارای ۱۳ اسکله از مساحتی حدود ۴ کیلومتر مربع خاکی و حدود یک و نیم کیلومتر آبی تشکیل شده است. پایگاه شهر ساحلی سن ‌دیگو که از سال ۱۹۲۲ تاکنون فعال است، بیش از ۲۴ هزار نیروی نظامی و ۱۰ هزار غیرنظامی جمعیت دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آتش در کشتی آمریکایی نیروی دریایی آمریکا سن دیگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۵۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • انگلیس از وقوع ۲ انفجار در سواحل یمن خبر داد
  • جزئیات تماس آمریکایی‌ها با ناو ایرانی!
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • ۳۰ تفنگدار دریایی آمریکا زخمی شدند | ماهیت این حادثه فاش نشده است
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است
  • ناو «شهید مهدوی» وارد نیمکره جنوبی زمین شد